90 dagen programma voor persoonlijke groei

Je eigen kracht naar boven halen en bewuster leven

Herken jij dit?

 • Voel je dat je stilstaat en frustreert je dat?
 • Mis je focus in je leven en wil je graag zeker weten waar je naar toe wilt?
 • Ben jij degene die zich meestal aanpast, wil je het graag goed doen?
 • Is er iets in je leven gebeurd en vind je het lastig om weer grip te krijgen op je leven?
 • Heb je het gevoel dat het leven in een sleur voorbij gaat en wil je meer genieten?
 • Ben je altijd anderen aan het helpen, maar heb je geen tijd voor jezelf?
 • Denk je “is dit het nu” en wil je meer uit je leven en werk halen?
 • Denk je dat het nu tijd is dat ook jij kan en mag zijn die je wilt zijn?

Heb je een paar uitspraken herkend die je op dit moment bezig houden?

Weet dat je niet alleen bent. Er zijn perioden in ons leven waar dit gewoon voorkomt. Alleen als het te lang duurt en je voelt dat het tijd is om hier uit te breken is er gewoon actie nodig.

Het leven is geen generale repetitie. Tijd die voorbij gaat komt nooit meer terug. Je kan kiezen voor een leven waarin jij elke dag vol levenslust opstaat. Een leven waarin jij de regie hebt en vol vertrouwen keuzes maakt over je werk, je relatie en je toekomst.Voelen dat je weer leeft. Dat kan echt. En weet je, je hoeft het niet alleen te doen.

Al onze coaches hebben ook in deze situaties gezeten en zijn daardoor expert op dit gebied. Het is hun passie om je te helpen.

Wij gunnen je zo die vrijheid om te ontdekken en te doen wat jij het allerliefste wilt gaan doen.

” Gelukkiger dan ooit! ”


” Het was tijd voor een carrièreswitch. Tijd om energie te stoppen in wat ik echt wil in mijn leven! Ik heb daarom gekozen voor het 90 dagen programma van Big Five for Life. Wauw.. echt een eye opener! Binnen twee dagen had ik helder wat voor mij belangrijk is en waar ik echt gelukkig van word. En nu ik dat weet, maak ik gemakkelijker keuzes en voel ik mij gelukkiger dan ooit!  ”Het online 
traject daarna heeft heel veel ondersteuning  gegeven met stevige stappen in de goede richting. En het mooie was, als ik het nodig had kon ik mijn coach inschakelen. Je wordt bewuster van de mooie dingen en beleeft ze ook echt. En zo ontstaan er prachtige momenten die je later nog een kriebel in je buik en een glimlach geven. Dan pas leef je!

Ja, dat wil ik ook!

Wat levert deze Life Safari jou op?

Het gevoel van ‘is dit het nu?’ is verleden tijd. Je krijgt een duidelijk kompas die je laat genieten van het leven omdat je bewuster kiest wat je wel en niet (meer) wilt. Je leeft meer in het nu, voelt je sterker en komt op voor jezelf. Je staat in je kracht zonder anderen tekort te doen.

Je voelt je energiek en zit ‘s avonds niet meer uitgeblust op de bank. Je voelt dat je leven weer in beweging is, de automatische piloot bestaat niet meer, jij hebt de regie (weer) zelf in handen. Je stapt wat vaker uit je comfortzone, je groeit door de stappen die je zet richting jouw belangrijkste doelen. Je bent tot de kern doorgedrongen omdat je je hartsverlangens en dromen helder hebt gemaakt, dat voelt heel goed.

Gun jezelf er even tussenuit te zijn, ontmoet andere mensen in dezelfde situatie. Geef jezelf dit mooie cadeau om te ervaren wat echt belangrijk voor jou is.

Wij geven 100% garantie dat jij jouw doelen, de Big Five for Life, bij ons ontdekt.

 

 

 

 

”Veel dingen vallen op hun plaats en worden in beweging gezet” – Henny Visser  

“Je haalt meer uit je dagelijkse leven. Je gaat jouw eigen kracht naar boven halen en bent je daar bewuster van.” – Aafje van der Wiel

"Als je vandaag niks verandert, zal morgen precies hetzelfde zijn."

Baukje Bonsma

Wil je vooruit en concrete stappen zetten?

Kies dan voor ons 90 dagen programma! Het programma waarin je op een plezierige en inspirerende manier ontdekt wat jouw eigen Big Five for Life is. De interactieve oefeningen, praktische stappen, krachtige filmpjes en bijzondere verhalen helpen jou op een laagdrempelige manier te ontdekken wat je nu echt wilt!

Je start met een workshop van twee dagen waarin je jouw belangrijkste doelen ontdekt. Na deze twee dagen zit je vol energie en heb je zin om aan de slag te gaan! Vervolgens ontvang je wekelijks praktische opdrachten, tips en heel veel inspiratie. Dit zal je helpen om jouw Big Five for Life te realiseren. Tijdens en na het programma ben je altijd welkom op de Make-Me-Better bijeenkomsten. In deze bijeenkomsten gaan we met elkaar aan de slag om blijvend focus te houden! Garantie dat je altijd on track blijft.

 

Ja, ik wil starten met het programma

Inhoud 90 dagen programma

 • Persoonlijke groei, focus en meer energie
 • Je start met twee dagen intensieve training met een Big Five coach
 • 100% garantie dat jij jouw Big Five for Life ontdekt
 • Een duidelijk stappenplan om het te gaan doen!
 • Prachtige locatie
 • Heerlijke koffie, thee en lunch
 • Inspirerend boek van John P. Strelecky naar keuze
 • 90 dagen extra online coaching met praktische oefeningen, actieplan, tips en tools, filmpje
 • Je bent altijd welkom op de periodieke Make Me Better bijeenkomsten, ook na afronding van het programma!

Opbouw van het online programma.

Dit alles bieden wij voor slechts €795,- excl. BTW aan (voor particulieren is de investering € 795,– incl. BTW). Het 90 dagen programma is een geweldige investering in jezelf en in je toekomst (denk ook aan je opleidingsbudget).

 

Handig om te weten

Big Five for Life is geregistreerd als opleidingsinstituut CRKBO. Dit houdt in dat wij een officieel opleidingsinstituut zijn en onze trainingen in aanmerking komen voor het opleidingsbudget. De kosten van deze training kunnen fiscaal aftrekbaar zijn als scholingskosten.

Let op! Wordt de training door jouw werkgever betaald? Stuur dan even een e-mail naar info@bigfiveforlife.nl met je gegevens en de factureringsgegevens van jouw werkgever.

TIP.  Heel veel werkgevers vergoeden deze workshop vanuit het opleidingsbudget het loont echt de moeite er naar te vragen.

Je hebt nu een paar keuzes,

 • Je doet het niet, en blijft je leven leven zoals je nu doet. 
 • Je twijfelt nog maar wil toch een eerste stap zetten door een gratis en vrijblijvend gesprek met een coach aan te vragen.

Gratis advies.

Alles begint met een eerste stap

 • Je besluit om gelijk in actie te komen zodat je vol vertrouwen keuzes kan maken over je werk,relaties en toekomst. Je wilt naar de beste versie van jezelf. We helpen je graag.

 Ja, ik kom in actie

Meer ervaringen lezen?

Onder andere de volgende werkgevers vergoeden de workshop:

partner
partner
partner
partner
partner

Staat je werkgever er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Coaches gezocht
photo

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde, ambitieuze en ondernemende coaches in NL en BE.

Meer info
10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

10 tips om het leven van je dromen te leiden van John Strelecky

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK