Leven na Overleven

Leven na overleven

Als je de diagnose kanker krijgt staat je leven totaal op zijn kop. Je moet overleven. Je schip is in een grote storm terecht gekomen. Je recht je rug en pakt het roer en loodst jezelf door de heftige storm van je leven heen. Je bent sterk en je kan meer dan je denkt. Je staat boven op de barricades en kan alles aan. Ook als de storm aantrekt en je alles uit de kast moet halen om boven water te blijven blijf je sterk. Zo sterk dat je zelf niet eens wist dat je zo sterk kon zijn.

 

En dan in een keer kom je in rustiger vaarwater. De storm gaat liggen, de regen stopt en het zicht wordt helder. Je bekijkt de schade aan je schip. Het is duidelijk of je het gaat redden of dat je leven nog jaren spannende tijden zal hebben met onderzoeken en uitslagen. Misschien fysieke problemen als gevolg van operaties of chemo. Onderweg ben je misschien je baan verloren en zit je in een uitkeringssituatie en daardoor heb je financiële uitdagingen op je pad. Je relatie staat onder druk of is voorbij. Je beste vriend/vriendin heb je al heel lang niet gezien omdat echte vrienden zich in moeilijke tijden pas echt openbaren.

TOT DE BODEM VAN JE GEVOEL GAAN, EN VANDAAR OPWERKEN NAAR NIEUWE LEVENSDOELEN

Fiona

Je kijkt nog eens naar je kompas. Je redder in de storm. Het kompas heeft je door de storm heen geloodst. Je wist wat je wilde en het kompas was je houvast. En nu? Wat wil je nog gaan doen? Wat wil je nog zien en ervaren in je leven? Je weet het niet meer. Je kompas draait alle kanten op. Wat is er belangrijk voor je?

Depressie dreigt en je verlangt terug naar je sterke zelf in de storm. Waarom weet je nu niet meer wat je wilt? Zijn er te veel mogelijkheden en ideeën? Je gaat er maar niet mee aan de slag of zijn er te veel obstakels?  Of weet je helemaal niet wat je wilt met de rest van je leven en kom je maar niet uit de sleur van elke dag?

Herken je één of meerdere situaties, dan is dit de workshop voor jou!

 

 • Samenwerking en sponsors

  Deze workshop wordt gesponsord met als doel zoveel mogelijk kankerpatiënten weer focus te geven op de rest van hun leven. We werken samen met inloophuizen en organisaties voor kankerpatiënten. Ben jij of ken jij mensen die daar bij kunnen helpen neem dan contact met ons op!

 • Wat gaan we doen in de workshop?

  Onder leiding van Baukje Bonsma ontdek jij wat voor jou het meest waardevol is in het leven: jouw Big Five for Life™.

  Tijdens de workshop gaan we met behulp van energieke, krachtige en interactieve oefeningen aan de slag om het onbewuste naar boven te brengen.

  De oefeningen zijn laagdrempelig en inspirerend. Ze hebben een geweldige onderliggende boodschap. Inspirerende video’s, storytelling en gesprekken met andere deelnemers helpen je daarbij.

  Deze methode is zo krachtig dat wij 100% garantie geven dat het je gaat lukken. Ben je nu al een poosje op zoek naar meer focus in je leven? Dan is dit de workshop voor jou. Geen enkel risico. Het gaat lukken, eerder laten wij je niet los!

  Na deze dagen bruis je van energie. Je voelt je sterker dan ooit en weet wat je wilt en ook wat je niet meer wilt. Laat je verrassen door de ware ontdekkingsreis die je uiteindelijk terug brengt bij jezelf. De absolute ik die jij wilt zijn.

   

 • Het resultaat

  Na de workshop ben je zelfverzekerder, heb je jouw doelen helder en weet je welke kant je op wilt met je leven. Je komt thuis met je persoonlijke kompas, die je richting geeft en keuzes maken makkelijker maakt. Je bent je bewust wat je wilt gaan doen en daarvoor durf je jouw comfortzone te verlaten.

 • De coach

  Baukje Bonsma is coach en mentor op het gebied van voeding en persoonlijke ontwikkeling. En expert in leven na overleven. Tussen 2006 en 2011 zijn er bij haar 3 verschillende soorten kanker geconstateerd die in geen enkele relatie tot elkaar stonden. ’Pure pech’ zeiden de artsen in het Anthoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Zij weet als geen ander wat het betekent om elke keer weer opnieuw het leven op te pakken. Dit met alle emoties, angsten, beperkingen en ups en downs.

  Na te zijn geïnspireerd door de Big Five for Life methode is een van haar belangrijkste doelen, en prominent in haar Big Five for Life, het helpen van lotgenoten om hun levenskompas weer helder te krijgen.

  ” Na mijn ziekte had ik een schop onder mijn kont nodig, maar die kreeg ik niet. Heb jij nu ook even deze spreekwoordelijke schop onder je kont nodig kom dan langs 😉 ”

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Inclusief
  • 4 dagdelen
  • 2 x lunch
  • Werkboek
  • Koffie/thee en pauze snacks tijdens de workshop
  • Boek van John Strelecky naar keuze
 • De investering in jezelf

  €395,- inclusief BTW * (reguliere prijs €795,-).

  * Deze workshop wordt gesponsord met als doel zoveel mogelijk kankerpatiënten weer focus te geven op de rest van hun leven.

  * Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, we werken met kleine groepen.

  Misschien kun je deze workshop vergoed krijgen vanuit het (persoonlijke) opleidingsbudget van je werkgever.

  Big Five for Life is als opleidingsinstituut CRKBO geregistreerd. De kosten van deze workshop kunnen fiscaal aftrekbaar zijn als scholingskosten. Voor meer informatie www.belastingdienst.nl.

  Let op: wordt de Workshop door jouw werkgever betaald? Stuur dan een e-mail naar info@bigfiveforlife.nl met je gegevens en de factureringsgegevens van jouw werkgever.

 • 100% garantie

  Als deelnemer van de Leven na Overleven workshop, krijg je van ons 100% garantie dat jij je eigen Big Five for Life helder hebt!

Direct contact opnemen
photo

Team Big Five for Life

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

10 tips om het leven van je dromen te leiden van John Strelecky

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK