Leven na Overleven

Leven na overleven

Als je de diagnose kanker krijgt, staat je leven totaal op zijn kop. Je moet overleven. Je schip is in een grote storm terecht gekomen. Je recht je rug en pakt het roer en loodst jezelf door de heftigste storm van je leven heen. Je bent sterk en je kan meer dan je denkt. Je staat boven op de barricades en kan alles aan. Ook als de storm aantrekt en je alles uit de kast moet halen om boven water te blijven, blijf je sterk. Zo sterk dat je zelf niet eens wist dat je zo sterk kon zijn.

 

En dan in een keer kom je in rustiger vaarwater. De storm gaat liggen, de regen stopt en het zicht wordt helder. Je bekijkt de schade aan je schip. Het is duidelijk of je het gaat redden of dat je leven nog jaren spannende tijden zal hebben met onderzoeken en uitslagen. Misschien fysieke problemen als gevolg van operaties of chemo. Onderweg ben je misschien je baan verloren en zit je in een uitkeringssituatie en daardoor heb je financiële uitdagingen op je pad. Je relatie staat onder druk of is voorbij.

TOT DE BODEM VAN JE GEVOEL GAAN, EN VANDAAR OPWERKEN NAAR NIEUWE LEVENSDOELEN

Fiona

Je kijkt nog eens naar je kompas. Je redder in de storm. Het kompas heeft je door de storm heen geloodst. Je wist wat je wilde en het kompas was je houvast. En nu? Wat wil je nog gaan doen? Wat wil je nog zien en ervaren in je leven? Je weet het niet meer. Je kompas draait alle kanten op. Wat is er belangrijk voor je?

Depressie dreigt en je verlangt terug naar je sterke zelf in de storm. Waarom weet je nu niet meer wat je wilt? Zijn er te veel mogelijkheden en ideeën? Je gaat er maar niet mee aan de slag of zijn er te veel obstakels?  Of weet je helemaal niet wat je wilt met de rest van je leven en kom je maar niet uit de sleur van elke dag?

Het verwerken van je ziekte gebeurt vaak buiten het ziekenhuis. Alles is veranderd en jij dus ook. Hoe krijg je weer grip op je leven? Wat wil jij doen, zien en ervaren in je leven? Je weet vaak wel wat je niet wilt, maar ook helder krijgen wat je wel wilt gaan doen door te luisteren naar je hart is een wens.

Dat is  exact wat we doen bij de workshop leven na overleven. Samen met lotgenoten ga je aan de slag.

Onder leiding van een Cancer Care Coach ontdek jij wat voor jou het meest waardevol is in het leven: jouw Big Five for Life™.

Tijdens de workshop gaan we met behulp van energieke, krachtige en interactieve oefeningen aan de slag om het onbewuste naar boven te brengen.

De oefeningen zijn laagdrempelig en inspirerend. Ze hebben een geweldige onderliggende boodschap. Inspirerende video’s, storytelling en gesprekken met andere deelnemers helpen je daarbij.

Deze methode is zo krachtig dat wij 100% garantie geven dat het je gaat lukken. Ben je nu al een poosje op zoek naar meer focus in je leven? Dan is dit de workshop voor jou. Geen enkel risico. Het gaat lukken, eerder laten wij je niet los!

Na deze dagen bruis je van energie. Je voelt je sterker dan ooit en weet wat je wilt en ook wat je niet meer wilt. Laat je verrassen door de ware ontdekkingsreis die je uiteindelijk terug brengt bij jezelf. De absolute ik die jij wilt zijn.

Deze workshop wordt gesponsord met als doel zoveel mogelijk kankerpatiënten weer focus te geven op de rest van hun leven. We werken samen met inloophuizen en  patiëntenorganisaties voor kankerpatiënten. Ben jij, of ken jij mensen die daar bij kunnen helpen neem dan contact met ons op!

Ook als je individueel meer informatie wilt over de mogelijkheden, contact ons dan even met onderstaand formulier.

 

Klik hier voor meer informatie

Cancer Care bij Big Five for Life

Baukje Bonsma is trainer, Cancer Care Coach en expert in leven na overleven. Tussen 2006 en 2011 zijn er bij haar 3 verschillende soorten kanker geconstateerd die in geen enkele relatie tot elkaar stonden. ’Pure pech’ zeiden de artsen in het Anthoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Zij weet als geen ander wat het betekent om elke keer weer opnieuw het leven op te pakken. Dit met alle emoties, angsten, beperkingen en ups en downs.

Na te zijn geïnspireerd door de Big Five for Life methode is een van haar belangrijkste doelen, en prominent in haar persoonlijke Big Five for Life aanwezig, het helpen van lotgenoten en hun naasten om hun levenskompas weer helder te krijgen. En dat kan ze niet alleen.

 

Onze Cancer Care Coaches.

Sandrine Kwast en Lena Hillenga hebben hun certificering met goed gevolg afgerond en zijn nu Cancer Care Coaches bij Big Five for Life.

We zijn heel blij dat Sandrine en Lena als ervaringsdeskundige coaches kunnen worden ingezet, zodat we nog meer kankerpatiënten en hun naasten kunnen helpen. Lees meer over onze Cancer Care Coaches op hun persoonlijke pagina.

 

 

Big Five for Life doet in juni mee aan Alpe d HuZes en haalt geld op voor het KWF.

Kijk op onze actie pagina en doneer voor het goede doel.

Binnenkort meer over onze sponsor acties.

Opgeven is geen optie

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK