Return to the Why Café

Pre-order het boek hier en ontvang extra korting

Return To The Why Café

Return to the Why Café is hét vervolg op de nummer 1 internationale inspirerende bestseller The Why Café.

Return to The Why Café staat in Duitsland al 3 jaar in de top 10 van bestverkochte boeken. Ongetwijfeld door alle rijke levenslessen en wijsheden die erin staan.

En eindelijk is het boek nu ook in het Nederlands beschikbaar! Een ongelooflijk mooi boek dat al in duizenden harten is gesloten en niet zonder reden. Het meeslepende verhaal van John is herkenbaar voor iedereen, waar je je in je leven op dit moment ook bevindt. De metaforen en levenslessen zijn direct toepasbaar en dat maakt dat dit boek zonder meer de overtreffende trap mag heten van The Why Café. Een prachtig vervolg tijdens John’s bijzondere reis.

Tijdens John’s reis op Hawaii ziet hij bij toeval tijdens een fietstocht langs de azuurblauwe oceaan plotseling een gebouwtje. Hij herkent het meteen. Het is The Why Café zoals hij hem eerder had gezien. Maar wat doet het hier? Op Hawaii? De inspirerende reis van John vervolgt zich tijdens deze verrassende terugkeer naar The Why Café. Nog meer metaforen, nog meer inspiratie en een nog meeslepender verhaal waarin je als lezer wordt meegenomen op een prachtige reis.

The Why Café telt 132 pagina’s.

Return to the Why Café telt maar liefst 300 pagina’s. Een dubbeldik boek vol inspiratie! Dit wil je niet missen!

Pre-order hem hier en wees verzekerd van de allereerste Nederlandse druk van Return to the Why Café. Vooral heerlijk voor mee in de vakantiekoffer!

Pre-order prijs: € 19,95 € 14,95 (inclusief btw + inclusief verzendkosten!)*Return to the Why Cafe

Normale prijs: € 19,95 (excl. verzendkosten)

Bezorging: 25 juni 2019

*De pre-order periode loopt van 1 mei 2019 t/m 14 juni 2019. Vanaf 15 juni 2019 wordt de normale prijs gehandhaafd.

Plaats je pre-order direct!

Let op: verzendingen buiten Nederland komen niet in aanmerking voor de gratis verzending. Voor deze bestellingen worden wel verzendkosten berekend.
Je profiteert tijdens de pre-order periode wél van de actieprijs van €14,95 i.p.v. €19,95.

Wil je een boekbestelling doen buiten Nederland? Stuur ons dan een mail naar info@bigfiveforlife.nl en geef je naam, adresgegevens, land en het aantal boeken aan ons door. Dan zorgen wij ervoor dat het jouw kant op komt.

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK