Experience - het online trainingsprogramma van Big Five for Life™

Levenslang dag en nacht beschikbaar

Wat is de Experience?

De Experience is ons online trainingsprogramma. Levenslang dag en nacht beschikbaar!

Wat levert het op?

Een online training volgen, zonder te weten wat je ervoor terugkrijgt? Nee dat hoor, bij ons niet. Bij de Experience weet je waar je aan toe bent. De Experience geeft jou:

  • Je focus weer terug
  • Inzicht in kansen die in je leven voorbij vliegen
  • Genieten en herkennen van mooie momenten in je leven
  • Het schrappen van onnodige dingen die jouw waardevolle tijd opslurpen
  • De zekerheid dat je de lessen en inspiratie in je dagelijks leven kunt toepassen: wat je ook maar doet
  • Ontdekken wat voor mooie momenten je elke dag kan beleven
  • Inzicht in jouw waarden en je anti-waarden en een plan hoe je daarmee omgaat
  • Een online workshop, toegankelijk voor iedereen én levenslang dag en nacht beschikbaar!

Voor wie is de Experience?

De Experience is voor iedereen die ‘s morgens opstaat en denkt: “Is dit het nou?” of “Ik ben wel eens toe aan wat meer actie in mijn leven!” Ik wil weer de regie nemen in mijn eigen leven en weg van de sleur. Daadwerkelijk gaan doen waar ik blij van word en energie van krijg.

Misschien is het nu tijd om de Experience te volgen.

Wat kost de Experience?

We hebben een speciale actie waarbij de Experience niet voor €99,97 bij jou terecht komt, maar tijdelijk voor slechts €49,97!  

Dat is slechts € 1,40 per dag.

Profiteer direct van dit tijdelijke aanbod

*Deze online training voor persoonlijke ontwikkeling is de eerste te volgen training met de Big Five for Life methode. Deze wereldwijde krachtige methode kan je snel en effectief helpen en in je kracht zetten. Het Life Safari programma is het vervolg hierop.

Levenslang dag en nacht beschikbaar

Experience

Kruipt de sleur erin?

Waar besteed jij je waardevolle tijd aan? Wat zijn jouw waarden? En wat zijn voor jou momenten die je graag vastlegt? Tijdens de Experience leer je dit en nog veel meer over jezelf. Denk je weleens bij jezelf: ik weet niet wat ik wil, welke kant ik op ga en ik voel de sleur langzaam binnenkruipen? Laat je de week over je heen komen en plan je onvoldoende tijd voor jezelf in? Dan wordt het tijd voor jou om de Experience te ontdekken.

Vijf lessen – iedere week 1 nieuwe les

De Experience bestaat uit vijf wekelijkse inspirerende lessen. De lessen spitsen zich toe op jouw reis naar nieuwe inzichten. Tijdens iedere les staat een nieuw onderwerp centraal dat jou handvaten geeft om zoveel mogelijk focus in je leven te krijgen en mooie momenten in je leven te herkennen. Deze online training is een stap in de richting naar focus in je leven, het ontdekken van belangrijke en mooie momenten in je leven, zodat jij weer lichtjes in je ogen krijgt. Een must voor als je niet weet wat je wilt.

Krijg je focus terug!

Als je dit herkent, is het nu misschien tijd om actie te ondernemen. Wij gaan je niet vertellen wat je moet doen. Je gaat zelf ontdekken wat bij jou past. Je krijgt handvaten die jou liefdevolle duwtjes in de goede richting geven, zodat jij aan het eind van de rit kunt zeggen:  ik doe de dingen die ik wil gaan doen, ik heb mijn focus weer terug!

En als je dan even toevallig langs een spiegel loopt… let dan vooral even op die twinkeling in je ogen. Staat je zo mooi!

Levenslang dag en nacht beschikbaar

De Experience is online en daarom ontzettend toegankelijk voor iedereen die ‘m wil volgen. Je schrijft je gemakkelijk in, betaalt online en daarna kun je aan de slag. Elke week krijg je een les toegestuurd en zo volgen de lessen elkaar iedere week op. Je gaat aan de slag in je eigen tijd. Makkelijker kan het niet! Het enige is, nu tijd vrij maken om later tijd te krijgen voor die dingen waar jij van kan genieten in het leven.

Betaalbaar voor iedereen

We begrijpen dat het niet altijd goed uitkomt om grote uitgaven te doen. Toch gunnen we iedereen de kans op een gelukkig leven en inzicht.  Maar vooral de inzichten in hoe je jouw leven kunt inrichten zoals jij dat wilt.

Daarom hebben we een speciale actie waarbij de Experience niet voor €99,97 bij jou terecht komt, maar tijdelijk voor slechts €49,97!  

Dat is maar € 1,40 per dag.

Ja, ik meld me aan en ontvang nu tijdelijke voordeel

 

Vijf weken lang, iedere week een nieuwe inspirerende les

Hoe meld ik me aan?

Heel gemakkelijk! 🙂

Je meldt je aan door op de onderstaande button te klikken. Hierna word je verwezen naar een pagina waar je je persoonlijke gegevens invult. Vervolgens kom je bij het betaalscherm en tot slot ontvang je een mail met daarin de bevestiging.

Start nu direct met de Experience!

Ja, ik meld me nu aan en ontvang tijdelijke voordeel

Experience

Ga je met me mee op reis? Ik heb er zin in!

Liefs, Baukje

 

 

Ja, ik ga mee op reis voor 50 % korting!

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK