Experience - het online trainingsprogramma van Big Five for Life™

Start direct

Wat is de Experience?

Iedereen wil gelukkig zijn. Toch gebeurt het vaak genoeg dat de sleur erin kruipt. Je wordt opgeslokt door het dagelijks leven, je werk, je verplichtingen en toekomen aan jezelf is er vaker niet dan wel bij. Je voelt je moe en lusteloos. Moet je dan altijd gelukkig zijn? Nee, je hoeft heus niet iedere dag even gelukkig te zijn, dat zou onrealistisch zijn, maar er zijn zoveel dingen die anders kunnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van je waardevolle tijd? Tijd krijg je immers nooit meer terug. Het is dus van belang dat je ervoor zorgt dat je je tijd besteedt aan iets waar jij gelukkig van wordt. Jij bent namelijk de belangrijkste persoon in je leven en daar mag je best wat vaker aan herinnerd worden. Of wat dacht je van jouw waarden en anti-waarden? Er vallen veel dingen op z’n plek wanneer je erachter komt hoe jouw waarden-ranking in elkaar zit.

De Experience is hét online trainingsprogramma waarin jij de belangrijke pijlers van het leven ontdekt. Levenslang dag en nacht beschikbaar! Je volgt de Experience gewoon vanaf je eigen laptop, tablet of telefoon. Wat voor jou het makkelijkst is. Je ontvangt automatisch de lessen per mail, iedere week een nieuwe les. Je kunt er ook voor kiezen om – als je helemaal in the flow zit – meerdere lessen achter elkaar te doen.

Voor wie is de Experience?

De Experience is voor jou. Helemaal wanneer je ‘s morgens vroeg opstaat en denkt: “Is dit het nou, ik ben wel eens toe aan wat meer actie in mijn leven! Ik wil weer de regie nemen in mijn eigen leven en weg van de sleur. Daadwerkelijk gaan doen waar ik blij van word en energie van krijg.”

Dan is het nu tijd om de Experience te volgen.

Wat kost de Experience?

We hebben een speciale actie waarbij de Experience niet voor €99,97 bij jou terecht komt, maar tijdelijk voor slechts:

  € 49,97

Dat is maar € 1,40 per dag. Gun jezelf dit cadeau, met deze kleine investering in jezelf. Het levert zoveel op.

Profiteer direct van dit tijdelijke aanbod

*Deze online training is gebaseerd op de Big Five for Life methode. Deze wereldwijde krachtige methode kan je snel en effectief helpen en in je kracht zetten.

Wat levert het op?

De Experience geeft jou:

  • Je focus weer terug
  • Inzicht in kansen die in je leven voorbij vliegen
  • Genieten en herkennen van mooie momenten in je leven
  • Het schrappen van onnodige dingen die jouw waardevolle tijd opslurpen
  • De zekerheid dat je de lessen en inspiratie in je dagelijks leven kunt toepassen: wat je ook maar doet
  • Inzicht in jouw waarden en je anti-waarden en een plan hoe je daarmee omgaat
  • Een online workshop, toegankelijk voor iedereen én levenslang dag en nacht beschikbaar!

 

Kruipt de sleur erin?

Waar besteed jij je waardevolle tijd aan? Wat zijn jouw waarden? En wat wil jij gaan doen, zien en ervaren? Tijdens de Experience leer je heel veel  over jezelf.

Denk je weleens: ik weet niet wat ik wil, welke kant moet ik op, en vaak doe ik maar niks en ik voel de sleur langzaam binnenkruipen? En voor je het weet is er een maand voorbij, een jaar voorbij? Het leven is geen generale repetitie, tijd die voorbij is komt niet meer terug. Wil je jezelf nu eindelijk in je kracht zetten, dan wordt het tijd voor jou om de Experience te ontdekken.

Vijf lessen – toegankelijk waar en wanneer jij wilt

De Experience bestaat uit vijf wekelijkse inspirerende lessen. Je kunt aan het eind van iedere les ervoor kiezen om de volgende les er direct achteraan te doen. De lessen spitsen zich toe op jouw reis naar nieuwe inzichten. Tijdens iedere les staat een nieuw onderwerp centraal dat jou handvaten geeft om zoveel mogelijk focus in je leven te krijgen en mooie momenten in je leven te herkennen. Deze online training is een stap in de richting naar focus in je leven, het ontdekken van belangrijke en mooie momenten in je leven, zodat jij weer lichtjes in je ogen krijgt. Een must voor als je niet weet wat je wilt. Gun jezelf dit mooie cadeau, je kan gelijk aan de slag.

Krijg je focus terug!

Als je dit herkent, is het nu tijd om actie te ondernemen. Wij gaan je niet vertellen wat je moet doen. Je gaat zelf ontdekken wat bij jou past. Je krijgt handvaten die jou liefdevolle duwtjes in de goede richting geven, zodat jij aan het eind van de rit kunt zeggen:  ik doe de dingen die ik wil gaan doen, ik heb mijn focus weer terug!

En als je dan even toevallig langs een spiegel loopt… let dan vooral even op die twinkeling in je ogen. Staat je zo mooi!

Levenslang dag en nacht beschikbaar

De Experience is online en daarom ontzettend toegankelijk voor iedereen die ‘m wil volgen. Je schrijft je gemakkelijk in, betaalt online en daarna kun je aan de slag. Je gaat aan de slag in je eigen tijd. Makkelijker kan het niet!

Betaalbaar voor iedereen

En met deze super aanbieding krijg je nu de mogelijkheid om ook snel te gaan starten.

Bestel de Experience niet voor €99,97, maar nu tijdelijk voor slechts

€49,97!  

Je kunt gelijk aan de slag.

Ja, ik meld me aan en ontvang nu tijdelijke voordeel

 

Hoe meld ik me aan?

Je meldt je aan door op de onderstaande button te klikken.  Na inschrijving ontvang je gelijk je eerste les en kun je direct gaan starten.

Simpel en makkelijk.

 

Start nu direct met de Experience!

Ja, ik meld me nu aan en ontvang tijdelijke voordeel

Ga je met me mee op reis? Ik heb er zin in!

Liefs, Baukje

Ja, ik ga mee op reis voor 50 % korting!

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK