Drijfverenanalyse

Profile Dynamics® heeft drijfveren analyses ontwikkeld voor individuen, teams/ afdelingen en voor volledige organisaties. Drijfveren die bepalen hoe mensen hun werk doen, met wie ze wel en niet willen samenwerken, de soort leiderschapsstijl die ze ontwikkelen en de manier waarop ze communiceren. De drijfverenanalyse maakt duidelijk waar je energie van krijgt en wat je energie kost, of je makkelijk meegaat in veranderingen of hoe besluitvaardig je bent. Big Five for Life™ is gecertificeerd Profile Dynamics® adviseur en gebruikt de analyses in hun loopbaantrajecten.profile dynamics

 

Profile Dynamics® drijfveren kleuren.

Onderstaande tabel  geeft aan wat de kleuren vertegenwoordigen. Spiraalmodel-webgroot

Analyse voor jou.

De Profile Dynamics®  analyse is een krachtig instrument dat laat zien welke waarden je hanteert en wat je voorkeur heeft op bijvoorbeeld het gebied van functie, taken, samenwerking, verandering en leiderschap. Tevens en ook niet onbelangrijk, waar je minder affiniteit mee hebt (je weerstand/allergie). Daarnaast laat de test zien welke drijfveren je energie geven. De objectieve en neutrale testuitslag maakt dit inzichtelijk en bespreekbaar, en helpt je om af te stemmen op de mogelijkheden en behoeften van de organisatie waar je werkt of waar je wilt gaan werken. Deze tool is individueel te gebruiken maar zeker ook geschikt voor elke manager die inzicht wil krijgen in de drijfveren van zijn/haar team of organisatie. De analyse meet persoonlijke drijfveren via een eenvoudige vragenlijst die je online invult. Gemiddeld neemt dit ongeveer 20 – 30 minuten in beslag. Daarna volgt er een uitgebreide persoonlijke rapportage met verschillende grafieken, zoals hieronder getoond. De rapportage van ongeveer 16 pagina’s is compleet en volledig toepasbaar, maar kan eventueel worden uitgebreid met een persoonlijke toelichting.

Voorbeeld van een expressie en weerstand grafiek

pd jpg

Drijfveren analyse is een must als je;

  • inzicht wilt hebben in je persoonlijke drijfveren
  • goed voorbereid op sollicitatiegesprekken wilt komen
  • een must-have voor je sollicitatiegesprekspartner (je geeft ze een kijkje onder je ijsberg)
  • je loopbaantraject wilt versnellen
  • handvatten wilt hebben voor ontwikkeling en groei
  • als manager inzicht wilt hebben in drijfveren van medewerkers/teams

 

Energie grafiek voorbeeld

diagram_NL_3

Investering

De drijfveren analyse kost je 20-30 minuten van je tijd. Het volledig online rapport heb je binnen 24 uur in huis voor slechts € 249,-. Volledig online rapport met tevens een uitgebreide persoonlijke toelichting van een gecertificeerd coach via Skype  € 349,-. Tarieven voor meerdere drijfveren analyses op aanvraag.

Word Big Five coach!
photo

Ben jij gepassioneerd, ambitieus en ondernemend?
Dan zou je weleens héél goed in ons team kunnen passen..

Stuur me meer informatie!