coach-photo

"Sometimes what you're most afraid of doing,is the very thing that will set you free
"

LifecoachLoopbaancoach Silvia Hoohenkerk

Mijn naam is Silvia Hoohenkerk. Samen met man en kat woon ik in het centraal gelegen Lelystad, waar ik geniet van de ruimte en de natuur. Het willen helpen en coachen van anderen loopt als een rode draad door heel mijn leven. Als kind vroeg ik me al af waarom anderen deden wat ze deden. En wilde ik ze ook inzicht hierin geven, om conflicten te voorkomen of op te lossen.

Het is dan ook best bijzonder dat ik de financiële wereld in ben gerold en daar geruime tijd ben gebleven. Of eigenlijk ook niet. Net als iedereen heb ook ik een verhaal waardoor ik bepaalde keuzes heb gemaakt. Dat hoogbegaafdheid hier ook een rol in speelde heb ik pas op latere leeftijd ontdekt. Daarmee vielen heel veel puzzelstukjes op hun plek. Inzicht dat ik ook anderen gun. Het heeft mij geholpen los te laten en te accepteren. Rust gegeven.

In mijn loopbaan, waar coaching steeds meer een rol speelde, heb ik op enig moment de stap gezet van informeel naar formeel leidinggevende. En ontdekt dat deze functie behoorlijk eenzaam kan zijn. Bij wie kun je terecht met je twijfels, vragen en onzekerheden? Je eigen leidinggevende is immers ook degene die je functioneren beoordeelt. Soms heb je gewoon behoefte aan iemand bij wie je écht vrijuit kunt praten.

In mijn eigen zoektocht naar hoe verder kwam ik in aanraking met Big Five for Life™ . Een fantastische methode om te ontdekken wat je echt wil doen, vanuit de kern van wie je bent. Als gecertificeerd coach laat ik je hier graag kennis mee maken.

Mijn persoonlijke Big Five is:

L – liefhebben

E – evenwicht

V – vertellen van mijn verhaal

E – eigen succesvolle onderneming

N – nieuwsgierig blijven

Wat is die van jou?

 

 

Voor meer informatie neem contact met mij op ik sta je graag persoonlijk te woord.

Tel. 06-52031003 of kijk op mijn website.

www.ontopiccoaching.nl

 

Contactgegevens

E-mailadres:silvia@ontopiccoaching.nl

Adres:Lelystad

Volg me via:

Hartelijke groet, Silvia

Contactformulier