coach-photo

"Omdat je het zelf moet doen, maar niet alleen"

"Ik geef mensen terug wat ze zijn kwijtgeraakt door ziekte: Sterretjes in hun ogen en de regie weer in hun handen!"

Lifecoach Sandrine Kwast

Regie vormt een belangrijk sleutelwoord in mijn leven. Regie tijdens verlies, tijdens ziekte en na overlijden. Maar ook regie in relaties, in keuzes omtrent je carrière en je persoonlijke ontwikkeling. In alles heb je zelf de keuze én de mogelijkheid om regie te pakken, ook in situaties die je overkomen en waar je geen controle over lijkt te hebben.

Zolang je weet wat belangrijk voor je is, kun je je daaraan vasthouden. Ook als je zware tijden doormaakt. Want het hebben van een Big Five is geen garantie op een gelukkig leven met alleen maar positieve momenten. Maar het is wél een garantie op een leven met daarin veel gelukkige en bewuste momenten. En tijdens de zware momenten, biedt het hebben van je Big Five je houvast én vertrouwen!

Toen elf jaar geleden mijn vader kanker bleek te hebben, heb ik zelf ervaren wat een dergelijke diagnose betekent voor de patiënt en zijn naasten. Je zorgeloosheid, vertrouwen en zekerheid worden met één klap weggevaagd. Helaas is mijn vader na een kort ziekbed overleden. Hij leerde me echter wel om voluit te leven, je weet tenslotte nooit hoeveel tijd je gegeven is. Na zijn dood besefte ik me dat het hebben van de regie voor mij een belangrijk aspect is om een dergelijk behandelingstraject en ziekteproces door te kunnen komen.

Als verpleegkundige weet ik echter dat het echte verwerken van kanker pas begint ná een behandelingstraject. En dan blijkt vaak dat je sociale kring veranderd is, je een ander lichaam en energieniveau hebt, je relatie met je partner en/of kinderen veranderd is en je je werk niet zomaar meer kunt oppakken.

Mijn doel is daarom om iedereen zijn of haar droomleven te laten leiden door ze te helpen hun levensdoelen in kaart te krijgen, de regie te houden door bewust keuzes te maken en voluit te leven. Zodat je een bewust, kwalitatief goed en gelukkig leven kunt leiden! Zowel in ziekte als in gezondheid.

Tijdens het coachen gebruik ik een mix van:

  • mijn verpleegkundige/medische kennis opgedaan tijdens diverse studies
  • mijn jarenlange ervaring in en kennis van (medische) gespreksvoering
  • mijn ervaring als mens omtrent verlies, ziekte, sterven en persoonlijke ervaring met de diagnose kanker
  • mijn inzichten en interesses als persoon in persoonlijke ontwikkeling, mindfulness & persoonlijk leiderschap

Mijn Big Five:

Royaal leven, kwaliteit van leven

Evenwicht, geven en ontvangen

Gezin, quality time

Intuitie, volg je hart

Eten & drinken, genieten in het NU

Neem voor handige e-books en meer informatie een kijkje op mijn website www.weerinregie.nl of stuur een email naar info@weerinregie.nl

 

 

 

Contactgegevens

Telefoonummer:0610320214

E-mailadres:info@weerinregie.nl

Volg me via:

Hartelijke groet, Sandrine

Contactformulier