coach-photo

"Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk.
Neem deze verantwoordelijkheid en maak je eigen positieve keuzes."

Lifecoach Melanie Jaspers

Vanuit bewustwording bewegen
De mooiste zoektocht naar jezelf is weten wie je bent. Waar kom jij s’ ochtends je bed voor uit, waar ga jij van stralen en waar krijg jij energie van?

Durf jij voor jezelf op te komen en in je eigen kracht te gaan staan? Je droom realiseren is geen kwestie van toeval, het is een kwestie van kiezen en er voor gaan. Door focus en richting te geven aan je leven, kom jij erachter wie jij werkelijk bent en wat er voor jou echt toe doet. Word je bewust van je gedachten, gevoel en gedrag en kom in beweging.

Van scheiding naar eigen onderneming!
Na de scheiding van de vader van mijn kinderen werden alle zekerheden onder mij vandaan gehaald. Ineens stond ik er alleen voor. Ik was een emotioneel wrak en de regie over mijn eigen leven kwijt. Op een dag keek ik in de spiegel en zei tegen mijzelf: wie ben ik eigenlijk, wat wil ik in het leven, waar hou ik eigenlijk van? Toen ik daar de antwoorden niet op wist, schrok ik en wist ik… er is werk aan de winkel!

Een enorme inspiratiebron was o.a. het boek Life Safari van John Strelecky. Dat gaat over Jack die op zoek is naar geluk en de zin van het leven. Zijn gids, een oude wijze vrouw, laat hem niet alleen de 5 belangrijkste dieren van Afrika zien, maar leert hem dat je pas pure geluk ervaart als je weet wat jouw 5 belangrijkste wensen/doelen zijn in je leven. Dit raakte mij diep en wist hier ga ik mee aan de slag.

Na 18 jaar in vaste dienst in de communicatie, ben ik mijn eigen onderneming gestart. MJ Lifecoach, stap voor stap meer op je plek was geboren. Sinds dit jaar ben ik ook gecertificeerd Big Five For Life™ coach. Mijn nieuwe levensreis is begonnen!

Ik gun jou ook zo enorm dat je weer op je plek bent, met jezelf, je omgeving en al je relaties. Mijn missie is dan ook: gescheiden vrouwen/mannen met kinderen vanuit stilstand in beweging zetten, zodat ze opnieuw hun persoonlijke leiderschap omarmen.

Tijdens de Discovery workshop vind je jouw Big Five For Life™. Je krijg helder wat echt belangrijk voor je is. Het wordt jouw nieuwe levensstrategie. Het geeft je houvast, voldoening en richting. Ik neem je mee op reis en laat je ervaren wat het vinden van jouw Big Five For Life voor je kan betekenen.

Voor persoonlijke coaching kan je ook bij mij terecht. Ik help jou je plek te vinden en je persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven vorm te geven. Met het accent op persoonlijke ontwikkeling, draait het om de 3 kernvragen: wie ben ik? wat wil ik? wat kan ik? Ik ga ook heel graag met je naar buiten en biedt daarom ook Wandel coaching en Outdoor Life coaching aan. Heerlijk er op uit en fysiek en mentaal bewegen

Ook voor jou ligt er een prachtige weg vrij. Je gaat intenser leven, maakt (andere) keuzes, leert grenzen aan te geven, leert loslaten en accepteren. Je gaat weer stralen, hebt veel meer energie en plezier, in je relatie(s) en in alle dingen die je doet, zowel prive als in je werk.

Ik leef mijn Big Five For Life! 

A            Anderen en mijzelf fysiek en mentaal bewegen
L             Leven in balans
I              Inspirerende uitstapjes en reizen maken
V            Vriendschap en liefde delen met familie en vrienden
E             Eigen nieuwe uitdagingen aangaan, uit mijn comfort zone!

Het is jouw leven, van niemand anders. Leef jij het?

Neem een kijkje op mijn website voor nog veel meer informatie. Neem gerust contact met mij op of kom langs voor een gratis kennismaking/ adviesgesprek.

Stuur een berichtje of bellen kan natuurlijk ook.

MJ Lifecoach!

Contactgegevens

Mobiel:06-50470591

E-mailadres:info@mjlifecoach.nl

Adres:Parnaskruid 38, 3824 PH Amersfoort

Volg me via:

Hartelijke groet, Melanie

Contactformulier