coach-photo

"Dream Big, Work hard, Stay focused and surround yourself with good people"

LifecoachLoopbaancoach Jenny Peters

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen van betekenis wil zijn. Ik ben ervan overtuigd dat van betekenis zijn te maken heeft met zingeving en bijdragen.  Ik ben ervan overtuigd dat zingeving en bijdragen fundamentele behoeftes zijn van de mens en dat het vervullen van die fundamentele behoeftes mensen gelukkig maakt. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal op zoek zijn naar dit geluk. Ik ben ervan overtuigd dat ik kan helpen bij die zoektocht. Helpen bij die zoektocht vind ik zinvol en betekenisvol. Daar word ik gelukkig van.

Jenny Peters

Nieuwe weg
Na vele jaren werken in hetzelfde veld kreeg ik na mijn veertigste sterk de behoefte om weer te gaan leren. Ik wilde iets nieuws. Ik ben in 2010 opnieuw naar school te gaan om in 2015 de titel Bachelor in de Toegepaste Psychologie te behalen. Door mijn afstudeeronderwerp, bevlogenheid bij werknemers, heb ik kennis gemaakt met de positieve psychologie, een stroming in de psychologie die mij enorm geïnspireerd heeft.

Deze positieve psychologie houdt zich bezig met aspecten als persoonlijke groei, het ontwikkelen van sterke kanten en kwaliteiten van mensen.

Verder op mijn pad ben ik opnieuw geïnspireerd. Dit keer door het boek The Big Five for LifeTM van John Strelecky. Ontdek de 5 dingen die voor jou belangrijk zijn, die jij (nog) wilt doen, zien en ervaren in het leven. Een wereldwijd beproefd concept wat mij heeft doen besluiten de coachopleiding bij Big Five for Life te gaan volgen. Sinds dit jaar ben ik gecertificeerd Big Five for Life coach en gebruik ik de Big Five for Life workshop in het door mij ontwikkelde Midlife Pitstop Programma. Onlangs ben ik gestart met de opleiding Loopbaancoaching bij Big Five for Life.

Midlife Pitstop
Mijn focus op de midlife heeft alles te maken met mijn eigen ervaring met die periode. Zeker geen crisis maar absoluut een woelige periode waarin ik heel sterk op zoek was naar zingeving en betekenis. Ook ik was op zoek naar antwoorden op de vragen Wie ben ik? en Wat wil ik nog? Het heeft geleid tot mijn eigen bedrijf. Ik gun het iedereen om ergens halverwege het leven een pitstop te nemen. Stil te gaan staan en te bepalen of hetgeen we doen (en laten) nog wel bijdraagt aan ons levensgeluk. Inzicht en eventueel van koers veranderen maakt dat we met vernieuwde focus en energie verder kunnen.

Mijn Big Five for Life is BLOEI:

B  Band met mijn dierbaren
L  Leren
O  Oordeelvrij leven
E  Eigenaar zijn van mijn leven
I Inspireren

Ben je op zoek naar een andere baan? Of ben je op zoekende naar een nieuwe stip op de horizon in jouw persoonlijke leven? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik help je er graag bij.

 

Midlifepitstop

Contactgegevens

Telefoonummer:06-10512110

E-mailadres:jenny@midlifepitstop.nl

Adres:Boogaardstraat 6 Velp

Volg me via:

Hartelijke groet, Jenny

Contactformulier