coach-photo

"Ben jij een vrouw van 40+ en wil je graag moedige keuzes in werk maken? Kom dan naar het Krachtcafé!"

LifecoachLoopbaancoach Inge Asmus

In mijn werk als arbeidsdeskundige en loopbaan- en re-integratiecoach spreek ik dagelijks mensen die door verschillende redenen staan voor keuzes in werk. Ziekte, ontevredenheid, reorganisatie, ongeschiktheid, veranderde privésituatie, zijn hiervan vaak de oorzaak.

Sta je ook voor een nieuwe keuze vanwege ziekte of ben je ook niet zeker of je op de juiste plek zit, ben je op zoek naar meer uitdaging of zoek je een nieuwe baan maar weet je niet waar te beginnen?

Kom dan naar het Krachtcafé!

Het Krachtcafé is ontstaan na het lezen van The Why Café, de internationale bestseller van John Strelecky. Na het lezen van The Why Café, bleven de vragen uit het boek in mijn gedachten ronddwalen. Het werd tijd om mijn Big Five for Life onder de loep te nemen. In 2009 startte ik met ADrem; Arbeidsdeskundig Re-integratie Management.

Sinds ik mijn Big Five for Life helder heb, staat ADrem óók voor:
Alles met aandacht
Dwalend door het leven om elke dag iets nieuws te ontdekken.
Realiseren van het Krachtcafé en mijn eigen boek.
Energie in balans houden.
Maatschappelijke bijdrage leveren.

Het Krachtcafé is onderdeel van ADrem en ondersteunt vrouwen van 40+ die moedige keuzes in werk willen maken. We maken daarbij gebruik van The Big Five for Life methode™. We geven inspiratiebijeenkomsten, workshops en individuele loopbaan- en re-integratiecoaching.

Big Five for Life™ is de wereldwijd succesvolle coachmethode die je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doen we door het ontdekken van je vijf belangrijkste levensdoelen; je Big Five for Life. Hiermee krijg je weer focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen: Doen, Zien en Ervaren.
Durf jij echt te veranderen? Kom dan naar het Krachtcafé.

Voor meer informatie, neem contact met me op, ik sta je graag persoonlijk te woord.
Je kunt me bellen op: 06-53979836 of mailen naar: inge@krachtcafe.nl
Meer info over ADrem en het Krachtcafé, bezoek https://www.krachtcafe.nl

Bezoek het Krachtcafé

Contactgegevens

Mobiel:06-53979836

E-mailadres:inge@krachtcafe.nl

Adres:Geertruidenberg

Hartelijke groet, Inge

Contactformulier