” Er is leven na burn-out, en dat is zo’n verademing ”

Er raasde een herfststorm over Nederland. Ik ging de auto in: onderweg naar Joure voor een 2-daagse workshop. Er is een tijd geweest, nog niet eens zo lang geleden, dat ik überhaupt niet wegging met de auto. Te bang,te weinig vertrouwen,in mezelf en in de anderen op de weg. Nu reed ik weg, zonder angst, maar met een beetje spanning. Dit moet gezonde spanning zijn dacht ik.

Eenmaal aangekomen werd ik warm welkom geheten door Baukje en door de andere Workshop bezoekers. Dat gaf me een nog meer ontspannen gevoel! Ik liet me verrassen door de leuke interactieve dag. Simpelweg door je hart te laten spreken leer je langzaamaan jezelf kennen. Ik zeg simpelweg, maar in de praktijk is dat niet altijd zo simpel.  Vaak is dit geblokkeerd en weggestopt door een heleboel overtuigingen.

Luisteren naar mijn gevoel.

Bij mij kwam mijn onderbewuste vrij snel naar boven tijdens de workshop. Nu ben ik ook een gevoelig persoon, die in het verleden te weinig naar zichzelf heeft geluisterd, waardoor ik meerdere keren in een burn-out terecht kwam. Ik heb veel angst gekend en ben daardoor in  een depressies verzeild geraakt. Een van de lessen is voor mij geweest, dat ik mezelf meer recht doe als ik wel naar mijn gevoel luister. En eerlijk gezegd, kan ik ook niet meer anders. Sinds ik naar mijn gevoel luister, maak ik beslissingen die goed voor mij zijn en mij meer vervulling en energie geven. Ik kwam weer in een positieve vibe! Ik sta weer open. Open voor ideeën, energieën en nieuwe plannen. En dat allemaal door een stapje in een andere richting te zetten. 

Buiten de comfortzone kwam ik tot leven.

Ik heb me opgegeven voor de  Workshop van Big Five for Life. Ik ben buiten mijn comfortzone zichtbaar geworden. Ik heb dromen ontdekt die ik nu vorm ga geven. Ik hoor de beperkende overtuigingen van dat ik het niet kan of angst minder vaak. Het heeft me buiten mijn comfortzone al zoveel moois opgeleverd, dat de overtuigingen die mij steeds op mijn plek hielden steeds minder krachtig zijn geworden. Ik voel me beter, sterker en kom voor mezelf op, omdat ik nu in mijn kracht sta. En dat is zo ontzettend waardevol! Dankzij het ontdekken van mijn Big Five For Life ligt mijn focus nu alleen op die dingen die mij vervulling geven. Het geeft energie i.p.v. dat het energie kost. Bijzonder hoeveel je in 2 dagen ontdekt. Het was een erg mooie safari!

Een speciale dank voor Baukje. Mede dankzij haar heb ik meer vertrouwen gekregen in mijzelf. Ze heeft me precies de juiste vragen gesteld om tot mijn Reden van Bestaan te komen en hierdoor kon ik mijn mooie Big Five For Life ontdekken. Ik leef sindsdien elke dag mijn Big Five For Life en noteer elke avond de momenten die in mijn museum horen.

Er is leven na burn-out en angst. En dat is zo’n verademing!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel dit bericht op
10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK