Big Five – De 5 tips

Big Five for Life

1. Maak van elke dag een museumdag!

Een dag vliegt voorbij. Ook in jouw dag zit tenslotte maar 24 uur. Het is daarom belangrijk om van iedere dag een museumdag te maken. Een mooie dag waar je later met een glimlach op terug kan kijken.

2. Ontdek waar jij je op wilt focussen

Het behalen van doelen wordt gemakkelijker wanneer je weet wáár je doelen zich bevinden. Waar haal jij voldoening uit? Waar word jij oprecht gelukkig van? Focus je op die momenten in het leven.

 

3. Kom eens buiten je comfortzone, daar kom je tot leven 🙂  vrijheid-910x600

De comfortzone is een veilige plek, je kent de mensen, je kent de gebruiken en je voelt je er prettig. Je weet tenslotte hoe alles werkt binnen deze zone en wat er van je verwacht wordt. Toch is de wereld veel groter dan alleen die kring om jezelf heen. Vind je het eng om iets te doen, maar bereik je daardoor wel een nieuw doel? Laat je niet tegenhouden door de muren van je comfortzone, maar breid deze zone juist uit.

4. Schrijf je eigen Big Five for Life op.

Je eigen Big Five for Life ontdekken is een uitdaging. Vooral als je de juiste tools er niet voor hebt. Wil je je eigen Big Five op een laagdrempelige manier ontdekken? Dan is het boek The Big Five for Life een absolute eerste stap! Het boek is de erfenis van Thomas Derale, een man die door velen om hem heen gezien wordt als de beste leider ter wereld.

Als je ècht wilt ontdekken wat je in je hart graag wilt en welke kernwaarden voor jou belangrijk zijn, kijk dan vooral ook bij het Life Safari programma.

5. Do it!

Het kost weinig moeite, maar het levert zoveel meer op. Zet de eerste stap… Je bedankt ons achteraf.

Klik hieronder om alle Big Five for Life coaches te bekijken die je kunnen helpen deze tips waar te maken!

Big Five for Life Coaches

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel dit bericht op
10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK