Maak de reis van je “leven”

 

Je wilt graag alles uit het leven halen. Maar je weken zijn gevuld met afspraken, werk, sociale verplichtingen, administratie  enzovoort. Je hebt weinig tijd voor jezelf en bent daar niet tevreden mee. Je leven pakt niet uit zoals jij zou willen, maar je hebt ook niet echt iets te klagen.

Toch ben je niet echt gelukkig. Je ervaart een gevoel van leegte. Je mist iets maar je weet niet precies wat. Tegelijkertijd heb je het idee dat je geen tijd te verliezen hebt. Is dit het nu? Gek genoeg doe je niets. Je stopt je gevoel telkens weg omdat je niet weet wat je ermee moet.  Je zit in de sleur: de grootste valkuil voor een saai leven.

Herken jij jezelf hierin?

 • Verlang je naar minder stress en meer balans in wat je doet?.
 • Wil je vol vertrouwen keuzes maken over werk,relatie en toekomst?.
 • Wil je rust en focus in je leven?
 • Wil je uit je comfortzone komen, je dromen najagen en je passie leven?
 • Vindt je dat het NU tijd voor jezelf wordt?
 • Zou je willen voelen dat je echt leeft?
 • Wil je weten wanneer jouw leven succesvol is volgens je eigen definitie van succes?

"Als je vandaag niks veranderd, zal morgen precies hetzelfde zijn."

Baukje Bonsma

Hoe gaat je levenssafari er uitzien?

Tijdens de 2 daagse training gaan we met behulp van energieke, krachtige en interactieve oefeningen aan de slag om het onbewuste naar boven te brengen. De oefeningen zijn laagdrempelig en inspirerend. Ze hebben een geweldige onderliggende boodschap. Inspirerende video’s, storytelling en gesprekken met andere deelnemers helpen je daarbij.

Onze wereldwijde beproefde methode is zo krachtig dat wij 100 procent garantie geven dat het je gaat lukken. Ben je nu al tijden op zoek naar focus in je leven, heb je geen idee wat jij nog wilt doen, zien en beleven? Kom dan langs, geen enkel risico. Het gaat lukken, eerder laten wij je niet los!

 

Resultaat

Na deze dagen bruis je van energie. Je voelt je sterker dan ooit en weet wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken. Je regisseert je eigen leven.

Laat je verrassen door de ware ontdekking safari die je uiteindelijk terug brengt bij jezelf, de absolute ik die jij wilt zijn. 6 weken later is er een terugkom bijeenkomst waarbij je nog meer handvaten krijgt om je Big Five for Life te leven, ervaringen gaat uitwisselen en elkaar motiveert en inspireert.

Wij zijn CRKBO geregistreerd. De meeste werkgevers vergoeden dus onze workshops.  Meer informatie

Je hebt nu 2 keuzes.

 1. Je kunt doorgaan zoals je eerder hebt gedaan.Er veranderd dan niets en zal morgen waarschijnlijk hetzelfde zijn als vandaag.
 2. Je komt in actie en zoekt iemand die je een zet in de goede richting geeft. Hoe fijn is het als iemand je helpt om te ontdekken wat je echt wilt in je leven?

 Ja, ik kom in actie  Nee, ik twijfel nog

 • Trainings details

  2 trainingsdagen
  1 terugkom middag 6 weken later                 ( 5 dagdelen totaal)
  2 x lunch
  Werkboek
  Koffie/thee tijdens de workshop
  Boek van John Strelecky naar keuze

 • investering

  Particulieren: €795,- inclusief BTW.

  Bedrijven: €795,- exclusief BTW.

  Veel deelnemers krijgen deze training vergoed vanuit het (persoonlijke) opleidingsbudget van hun werkgever. Big Five for Life is als opleidingsinstituut CRKBO geregistreerd.Meer informatie.

  De kosten van deze training kunnen fiscaal aftrekbaar zijn als scholingskosten. Voor meer informatie www.belastingdienst.nl.

  Let op: wordt de training door jouw werkgever betaald? Stuur dan een e-mail naar info@bigfiveforlife.nl met je gegevens en de factureringsgegevens van jouw werkgever.

   

 • 100% garantie

  Als deelnemer van de Discovery training, krijg je van ons 100% garantie dat jij je eigen Big Five for Life helder hebt.

Geef geluk een hand!

Bernadette van der Doorn besloot na het zien van een vacature op Bonaire, haar vertrouwde omgeving achter te laten en voor 6 maanden te gaan wonen en werken op Bonaire. Bekijk hier het volledige verhaal van Bernadette.

 

“WAT DIT AVONTUUR MIJ GEBRACHT HEEFT, IS DAT IK VEEL MEER KAN DAN DAT IK DACHT!”

Geef je leven structuur!

Diny vertelt over haar deelname aan de Discovery Workshop en wat het haar heeft opgeleverd.

 

“Het belangrijkste wat de Discovery workshop mij gebracht heeft, is gezonde structuur en verdieping in mijn dagelijkse leven.”

Direct contact opnemen
photo

Anja - Happiness Manager

Coaches gezocht door heel NL
photo