Ga je mee op Life Safari?

In 2 dagen je doelen helder en ze in 90 dagen bereiken!

Herken je dit?

Je streeft ernaar het maximale uit je leven te halen maar helaas leef je op de automatische piloot. De komende weken zijn gevuld met afspraken, werk, verjaardagen, administratie noem maar op. Je hebt veel aan je hoofd, weinig tijd voor jezelf en een onrustig gevoel. Herken je dit?

Soms bekruipt het je gevoel dat het leven je toch meer te bieden zou moeten hebben. Denk maar eens aan die ultieme droomvakantie die je laatst in de reisgids zag staan. Het liefst ga je er direct naar toe! Maar in plaats van deze vakantie te verwezenlijken, verzin je allerlei argumenten waarom je het niet zou doen. Herken je dit?

Voel jij weinig voldoening en denk je regelmatig is dit het nu? Dan zijn de volgende punten waarschijnlijk zeer herkenbaar voor jou:

 • Wil je uit je comfortzone komen, je dromen najagen en je passie leven?
 • Geniet je van meer plezier in wat je doet?
 • Wil je vol vertrouwen keuzes maken over je werk, je relaties en je toekomst?
 • Zou je willen voelen dat je echt leeft?
 • Wil je dat je weet wat je wilt tegen je leven?
 • Wil je nu ontdekken wat je echt wilt?
 • Vind je dat NU tijd wordt voor jezelf?

” Een echte eye opener! Binnen twee dagen had ik mijn Big Five geformuleerd. Met deze wetenschap ben ik beter in staat om in balans te blijven, door voldoende tijd en energie te steken in de vijf dingen die mij gelukkig maken ” – Fione van der Moere

"Als je vandaag niks verandert, zal morgen precies hetzelfde zijn."

Baukje Bonsma

” Ik was op zoek naar een andere baan. Maar wat? Na twee dagen viel alles uiteindelijk op z’n plaats en wist ik welke kant ik op wilde. Ik plan nu elke dag ruimte in mijn agenda voor mijn Big Five for Life! ”  – Roelina Bosma

Life Safari: de reis van je leven

Samen met Big Five for Life ™ ga je 90 dagen op reis. Tijdens deze reis ga je mooie en bovenal mooie momenten beleven. De eerste twee dagen van de Life Safari begint met het ontdekken van jouw Big Five for Life. Dit zijn vijf dingen die je het liefst wilt doen, zien en ervaren in jouw leven en werk.

Vervolgens volgen er online leerzame weken die praktische opdrachten, tips, en heel veel inspiratie bevatten. Dit zal je helpen om jouw Big Five for Life ™ werkelijkheid te laten worden. Tijdens en na de Life Safari kun je elk jaar moment aan de Make-Me-Better bijeenkomsten deelnemen waar je de kans krijgt om te gaan doen, te motiveren en te inspireren.

Als je de komende tijd concrete stappen wilt zetten, is het Life Safari-programma echt iets voor jou! De eerste volgende workshop plaatst plaats op:

 • 12 en 13 december in Joure

Ja, ik wil starten met het programma

Programma details

 • Het programma duurt 90 dagen
 • Je start met een 2-daagse workshop waarin je jouw Big Five for Life ontdekt
 • Tijdens workshop koffie, thee en lekkere lunch
 • Cursus materiaal
 • Verder elke week praktische oefeningen, inspiratie en tips
 • Boek van John Strelecky naar keuze
 • Zolang je wilt kun je aan de Make-Me-Better bijeenkomsten deelnemen (voor alleen de verblijfskosten)
 • Investering voor 90 dagen slechts: €795,-

Big Five for Life is geregistreerd als opleidingsinstituut CRKBO. Dit houdt in dat wij een officieel opleidingsinstituut zijn en onze trainingen in aanmerking komen voor het opleidingsbudget. De kosten van deze training kunnen fiscaal aftrekbaar zijn als scholingskosten.

Let op! Wordt de training door jouw werkgever betaald? Stuur dan even een e-mail naar info@bigfiveforlife.nl met je gegevens en de factureringsgegevens van jouw werkgever.

 

 

 

 

 

Je hebt nu twee keuzes:

 1. Of je blijft leven op de automatische piloot, met een volle agenda, en je houdt een ongelukkig en leeg gevoel
 2. Of je komt nu in actie om de reis van je leven te ontdekken, je hebt meer plezier waarin je makkelijk keuzes maakt over werk, relaties en de toekomst

 Ja, ik kom in actie Nee, ik twijfel nog  

Reiservaringen van andere deelnemers

 

 

“Het belangrijkste wat het Life Safari-programma heeft gehad, zijn heldere doelen, gezondheid structuur en verdieping in mijn dagelijkse leven.” – Diny van Weperen

Ja, ik kom in actie   Meer reiservaringen lezen

Onder andere de volgende werkgevers vergoeden de workshop:

partner
partner
partner
partner
partner
Direct contact opnemen
photo

Anja - Happiness Manager

Coaches gezocht
photo

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde, ambitieuze en ondernemende coaches door heel NL.

Meer info