Ontdek wat je echt wilt.

Wil jij richting geven aan je leven en die dingen doen waar jij blij en gelukkig van wordt? En leren hoe dit te gaan doen? Lees dan hieronder hoe je dat kunt bereiken.

Een ding is zeker; onze wereldwijd beproefde methode geeft 100% garantie!

Voor een nieuwe start. Een betere start. De beste start voor de rest van je leven.

Lees hier de ervaringen van deelnemers

Voor wie?

 • Voor diegene die op zoek is naar minder stress en meer balans wil.
 • Voor diegene die vol vertrouwen keuzes wil maken over werk,  relatie en toekomst.
 • Voor wie het lastig vindt om uit zijn comfortzone te komen, en ondanks dat, zijn dromen wil najagen en zijn passie wil leven.
 • Voor diegene die vindt dat het NU tijd voor zichzelf wordt.

Verlang je naar meer plezier in wat je doet en wil je leven vanuit je gevoel dan is deze workshop precies datgene wat je zoekt.

 

 • Het onbewuste bewust maken

  Onder de bezielende leiding van een inspirerende en ervaren coach ontdek jij in  wat voor jou het meest waardevol is in het leven: jouw Big Five for Life™. Na deze dagen bruis je van energie. Je voelt je sterker dan ooit en weet wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken. Laat je verrassen door de ware ontdekkingsreis die je uiteindelijk terug brengt bij jezelf, de absolute ik die jij wilt zijn. 6 weken later is er  een terugkommiddag waarbij je nog meer tips krijgt om je Big Five for Life te leven, ervaringen gaat uitwisselen en elkaar motiveert en inspireert.

 • Workshop details

  Tijdens de workshop gaan we met behulp van energieke, krachtige en interactieve oefeningen aan de slag om het onbewuste naar boven te brengen.

  De oefeningen zijn laagdrempelig en inspirerend. Ze hebben een geweldige onderliggende boodschap. Inspirerende video’s, storytelling en gesprekken met andere deelnemers helpen  je daarbij.

  Deze methode is zo krachtig dat wij 100 procent garantie geven dat het je gaat lukken. Ben je nu al tijden op zoek naar focus in je leven, heb je geen idee wat jij nog wilt doen, zien en beleven? Dan is dit de workshop voor jou. Geen enkel risico. Het gaat lukken, eerder laten wij je niet los!

 • Het resultaat

  Na de workshop ben je zelfverzekerder, heb je jouw doelen helder en weet je welke kant je op wilt met je leven. Je komt thuis met je persoonlijke kompas,r die je richting geeft en keuzes maken makkelijker maakt. Je bent je bewust van de tijd die je hebt om te doen wat je wilt gaan doen en daarvoor durf je je comfort-zone te verlaten.

   

   

 • Inclusief
  • 2 trainingsdagen
  • 1 terugkom middag 6 weken later
  • 2 x lunch
  • Werkboek
  • Koffie/thee tijdens de workshop
  • Boek van John Strelecky naar keuze
 • De investering

  Particulieren: €795,- inclusief BTW.

  Bedrijven: €795,- exclusief BTW.

  Veel deelnemers krijgen deze workshop vergoed vanuit het (persoonlijke) opleidingsbudget van hun werkgever. Big Five for Life is als opleidingsinstituut CRKBO geregistreerd.  De kosten van deze workshop kunnen fiscaal aftrekbaar zijn als scholingskosten. Voor meer informatie www.belastingdienst.nl.

  Let op: wordt de Workshop door jouw werkgever betaald? Stuur dan een e-mail naar info@bigfiveforlife.nl met je gegevens en de factureringsgegevens van jouw werkgever. 

   

 • 100% garantie

  Als deelnemer van de Discovery Workshop, krijg je van ons 100% garantie dat jij je eigen Big Five for Life helder hebt.

Blije mensen!

Sta je op een keerpunt in je leven? Heb je dingen meegemaakt waardoor je het nu anders wilt? Heb je het laatste zetje nog nodig of zoek je juist de drive om te starten?

Deze mensen hadden dat ook. Kijk en luister hoe ze de Discovery Workshop ervaren hebben en waarom ze vinden dat ook jij er aan mee zou moeten doen.

Ik meld me aan

Geef geluk een hand!

Bernadette van der Doorn besloot na het zien van een vacature op Bonaire, haar vertrouwde omgeving achter te laten en voor 6 maanden te gaan wonen en werken op Bonaire. Bekijk hier het volledige verhaal van Bernadette.

 

“WAT DIT AVONTUUR MIJ GEBRACHT HEEFT, IS DAT IK VEEL MEER KAN DAN DAT IK DACHT!”

Direct contact opnemen
photo

Anja - Happiness Manager

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

10 tips om het leven van je dromen te leiden van John Strelecky

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK