Loopbaancoaching

Hulp bij het ontdekken en realiseren van jouw droombaan

Loopbaancoaching

Wil ik verder bij mijn huidige werkgever of ga ik op zoek naar een nieuwe baan? Moet ik me laten omscholen? Kan ik misschien zelf een onderneming starten? Wanneer kies ik goed? Wat is het beste en waarom zou ik kiezen voor Big Five for Life™ loopbaanbegeleiding?

De Big Five for Life loopbaancoaches helpen je snel en doeltreffend bij de beantwoording van deze vragen. Je ontdekt waar je nu staat, wat de mogelijkheden zijn en waar je naar toe wilt met je baan. En niet minder belangrijk: hoe je dat kunt bereiken. Tevens kan het ingezet worden om beter te kunnen functioneren, of misschien je zelfvertrouwen te vergroten in je huidige functie. En natuurlijk de meest voorkomende: je wilt of bent op zoek naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Lees hier de ervaring met Loopbaancoaching van Big Five for Life van Mark Jansen.

TIP: Vraag altijd eerst een vrijblijvend gesprek aan met een loopbaancoach. Kijk wat hij of zij voor jou kan betekenen en of jullie een klik hebben. Daarna kun je een persoonlijke offerte aanvragen.

Jouw winst:

Actieve begeleiding door de persoonlijke coach en loopbaanadvies met een helder stappenplan.

Antwoord op jouw vragen:

  • Wie ben ik en wat wil ik?
  • Kan ik wat ik wil?
  • Wat maakt mij uniek en onderscheidend?
  • Wat zijn mijn belangrijkste kwaliteiten?
  • Welke baan past bij mij?
  • Wat maakt mij onderscheidend op de arbeidsmarkt?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

 

"ik zocht te breed, omdat ik eigenlijk niet wist wat ik wilde. mijn loopbaancoach hielp me inzien wat ik wel wil, daardoor kan ik nu veel gerichter zoeken"

Onze focus op jou

Big Five for Life focust zich op wat jij echt goed kan, waar jouw passie ligt en waarin jij uniek bent. Dat maakt ons onderscheidend en zorgt ervoor dat jij snel de stappen kan maken die jou op het lijf geschreven zijn. Onze coaches zijn actief in heel Nederland waardoor er altijd een gecertificeerde coach bij jou in de buurt is. Op basis van ons bouwstenenmodel stemmen we ons advies af op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Kies jij voor het reguliere traject of voor een quickstart? Beide is mogelijk! Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan het traject variëren van enkele weken tot zes maanden.

“De aanpak van Big Five for Life is zó op de persoon gericht. Je haalt er veel meer uit dan alleen coaching in je loopbaan” – Fiona van der Moere.

Jacomijn doet nu waar haar passie écht ligt!

Jacomijn heeft een aantal jaar geleden haar baan als business consultant opgezegd. Vanaf dat moment doet ze waar ze écht blij van wordt!

Bekijk hiernaast het volledige verhaal van Jacomijn.

 

 

Ik wil graag een GRATIS intake!

Direct contact opnemen
photo

Anja - Happiness Manager

Coaches gezocht
photo

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde, ambitieuze en ondernemende coaches door heel NL.

Meer info