Heb je een paar minuten tijd voor mij?

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Mijn naam is Baukje Bonsma, directeur Empowerment bij Big Five for Life™. En ik val gelijk maar met de deur in huis.

Heb je een paar minuten tijd voor mij? Een paar minuten van je tijd, die je inzichten kunnen geven over je leven. Misschien life-changing, misschien confronterend of ontroerend. Ook al heb je nu misschien haast en weinig tijd. Doe jezelf, maar in eerste instantie mij een groot plezier en kijk naar onderstaande video. Laat even alles van je af vallen, vergeet even de dingen om je heen en klik onderstaande video aan.

Baukje Bonsma

Museumfilmpje

Is het gelukt om in je eigen museum te kijken? Was het goed wat je zag? Of kan het beter? Zijn er nog dingen die je wilt veranderen in je leven? Wat wil jij nog doen zien en beleven?

De Museumdag metafoor komt uit het boek The Big Five for Life en geeft de kern aan waar het allemaal om draait bij Big Five for Life. Zowel voor jou maar ook voor bedrijven en scholen. Wil je ook het boek lezen? Dan kun je hem bestellen in onze webshop!

Kies hier je volgende stap:

Voor jouVoor bedrijven knop Voor scholen knop

Direct contact opnemen
photo

Anja - Happiness Manager

10 manieren om je leven nu te verbeteren
photo

10 tips om het leven van je dromen te leiden van John Strelecky

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK